Thursday, September 5, 2013

Ένα φιδίσιο χάος...

Και τι χάος! Άνοιξα προχτές το κουτί με τα καλώδια για να βρω ένα συγκεκριμένο που ήθελα κι αντίκρυσα αυτή την εικόνα.


Ναι...άντε να βρεις μέσα σ'αυτό το χάος το καλώδιο που χρειαζόμουνα! Ευτυχώς κάποια ήταν πιασμένα με συρματάκι άρα έκανε λιγάκι ευκολότερη την ανεύρεση του πολύτιμου καλωδίου αλλά και πάλι επικρατούσε χάος.

Κάτι έπρεπε να κάνω γιατί κάθε φορά που αναζητούσα ένα καλώδιο έπρεπε να κάνω εξόρυξη, ύστερα να λύσω τον γόρδιο δεσμό και μετά να μπορέσω να κάνω την δουλειά που είχα ξεκινήσει να κάνω πριν το άνοιγμα του συγκεκριμένου κουτιού.

Πήρα λοιπόν ρολά χαρτιού υγείας και τα ένωσα μεταξύ τους (πιο πολύ για να είναι σταθερά και να μην "πηγαινοέρχονται" μέσα στο κουτί) και σε κάθε ρολό ξεχωριστά έβαλα από ένα καλώδιο τυλιγμένο και συμμαζεμένο έτσι ώστε να χωράει!


Η εικόνα τελείως διαφορετική και δεν χρειάζεται να σκάβω κάθε φορά να βρω αυτό που θέλω! Τώρα μένει να βάλω ταμπελάκια σε κάθε καλώδιο γιατί υπάρχουν τόσα που δεν ξέρω καν την χρήση τους αλλά και για να βρίσκω αμέσως αυτό που θέλω. Πάντως η περισσότερη δουλειά έγινε και το χάος έφυγε!

post signature

3 comments:

  1. Δεν λές παλι καλά που τα είχες σε κουτί. Εγώ που δεν ξερω που βρίσκονται; Μαλλον πρέπει να ακολουθήσω το παραδειγμα σου.

    ReplyDelete
  2. Αχ κι εγώ έτσι τα είχα σκόρπια μέχρι που εκνευρίστηκα και τα μάζεψα σ'ένα κουτί για να σταματήσω να ψάχνω. Τώρα που τα ξεχώρισα δε τα καλώδια σε χρόνο μηδέν βρίσκω αυτό που θέλω και τέλος! Βρήκα την υγειά μου!

    ReplyDelete
  3. One great idea!!!!
    Would you like to follow each other? let me know...
    Besos, desde España, Marcela♥

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips