I believe that the one who thought the idea of brunch should be treated as a hero. Ok not a hero but he should be awarded with a prize or Nobel or something else. Yes I exaggerate but when I know that I can eat breakfast and lunch together I'm drooling and losing my mind. I don't know who and where came with this idea but honestly it is the best thing even invented. Cheers to brunch that lets you relax even more especially on Sundays along with your significant other, your family, your friends. Every brunch is a small celebration.
Πιστεύω πως αυτός που σκέφτηκε την έννοια του brunch πρέπει να αναδειχθεί σε ήρωα. Εντάξει όχι ήρωα αλλά να του απονεμηθεί κάποιο βραβείο ή το Νόμπελ ή κάτι άλλο. Ναι είμαι υπερβολική αλλά όταν ξέρω ότι μπορώ να φάω πρωινό και μεσημεριανό μαζί απλά μου τρέχουν τα σάλια και τρελαίνομαι. Δεν ξέρω ποιος και γιατί το σκέφτηκε αλλά ειλικρινά είναι ότι καλύτερο έχει επινοηθεί. Ύμνος στο brunch λοιπόν που σου επιτρέπει να χαλαρώσεις ακόμα περισσότερο ειδικά τις Κυριακές με τον σύντροφό σου, την οικογένεια σου, τους φίλους σου. Κάθε brunch είναι και μια μικρή γιορτή.
The rande is wide and the taste wider but brunch without eggs in any form can't be done. And since we follow a healthier lifestyle I prepared something quick and east to make every Sunday even more beautiful.
Η ποικιλία μεγάλη και τα γούστα πολλά αλλά brunch χωρίς αυγά σε οποιαδήποτε μορφή δεν γίνεται.
Κι επειδή ακολουθούμε μια πιο υγιεινή διατροφή ετοίμασα κάτι γρήγορο και προπάντων εύκολο για να κάνουμε κάθε Κυριακή μας όμορφη.
You will need:
- 1 small whole wheat baguette, cut in lenght
- 2-3 eggs
- 2 T milk
- 1 1/2 cups grated parmesan cheese
- 2 slices turkey, cut in chunks
- salt, pepper (optional)
Place the bread in a pan with partchment paper.
In the bread that we already have cut in lenght and removed the inner pour the mixture and sprinkle with the remaining cheese.
Bake in a preheated oven at 180C for 25'-30' or until golden brown.
Cut in slices and serve.
Θα χρειαστείτε:
- 1 μικρή μπαγκέτα ολικής άλεσης, κομμένη κατά μήκος
- 2-3 αυγά
- 2 κουταλιές γάλα
- 1 1/2 κούπα τριμμένο τυρί παρμεζάνα
- 2 φέτες γαλοπούλα, κομμένη σε κομματάκια
- αλάτι, πιπέρι (προαιρετικά)
Τοποθετούμε το ψωμί σε ταψί με λαδόκολλα.
Στο ψωμί που έχουμε κόψει κατά μήκος κι έχουμε αφαιρέσει την ψίχα ρίχνουμε το μείγμα και πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 25'-30' ή μέχρι να ροδοκοκκινήσει.
Κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.
Μαράκι μου,δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο το να έχεις ετοιμάσει τόσο γρήγορα και εύκολα ,ένα τόσο νόστιμο και χορταστικό brunch...πάει για pin στις συνταγές...φιλάκια και μια όμορφη καλημέρα!
ReplyDeleteωωω τι ωραιο!!!
ReplyDeleteκαλα...τελειο!!!!! θα το κανω και για τη δουλεια!
ReplyDeleteΠεθαίνω για brunch γεύμα και ειδικά αν έχει αυγά. Πολύ ωραία ιδέα για ένα κυριακάτικο πρωινομεσήμερο!
ReplyDeleteΕ βρε τι μας κάνεις και είμαστε και στην δουλειά!!! Πανεύκολη, γρήγορη και προπαντός λαχταριστή συνταγή!!!
ReplyDeleteα πολυ ωραια ιδεα
ReplyDeleteευχαριστουμε
Δείχνει λαχταριστό! Ευχαριστούμε για τη συνταγή!
ReplyDeleteΤέλειο Σνάκ!! Σημειώνεται και καταχωρείται στα προς δοκιμή! Ευχαριστούμε!
ReplyDeleteΚαι αυτή η συνταγή σου φαίνεται νόστιμη δεν αποφεύγει τους υδατάνθρακες βέβαια αλλά πρέπει να είναι πολύ γευστική!!! Ευχαριστώ πολύ και καληνύχτα!
ReplyDeleteΠολύ ωραία ιδέα!!!!
ReplyDeleteΒάσω, η μαμά πρωτάρα
Τέλειο και γρήγορο! Κρατάω τη συνταγή για το ΣΚ φυσικά! Ευχαριστούμε Μαρία!
ReplyDelete