Monday, April 7, 2014

I was there too/Ήμουν κι εγώ εκεί

On Friday I had programmed to post for It's Friday I'm in Love but my enthusiasm was so big I forgot to publish it. Why was I enthusiastic? Because I had just came back from Digital Neighborhoods.

Κι ενώ την Παρασκευή είχα προγραμματισμένη ανάρτηση για το It's Friday I'm in Love ο ενθουσιασμός μου ήταν τόσο μεγάλος που ξέχασα να την δημοσιοποιήσω. Γιατί ήμουν ενθουσιασμένη; Μα γιατί είχα μόλις γυρίσει απο τις Ψηφιακές Γειτονιές.


Η πρώτη μέρα ήταν αφιερωμένη στη μάθηση και στα λεγόμενα workshops. Χωρισμένα σε 2 τμήματα για αρχάριους και προχωρημένους υπήρχαν και τα ανάλογα μαθήματα. Παρακολούθησα το τμήμα των προχωρημένων (γιατί είμαι και παλιά τρομάρα μου) με 4 διαφορετικές ενότητες. 

Το pitching στο οποίο μάθαινες πως μέσα σε 3 λεπτά μπορείς να περιγράψεις τον εαυτό σου, τις φιλοδοξίες σου και τους στόχους σου και να κερδίσεις το ενδιαφέρον του άλλου. Τη φωτογραφία και τις τεχνικές της. Το google adwords και πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Η δημιουργική γραφή και πως θ´αναπτύξεις το συγγραφικό σου ταλέντο.

Η δεύτερη μέρα ήταν η μέρα έμπνευσης. Γνωστοί και καταξιωμένοι, μπλόγκερς και μη, έδωσαν το δικό τους στίγμα στον ψηφιακό κόσμο αλλά και στον πραγματικό. Ομιλίες, πάνελς και στο μεταξύ διαλείμματα για συνάντηση με μπλογκοφίλες και γνωριμίες με καινούριες. Δυστυχώς δε μπόρεσα να κάτσω και στο πάρτυ που έγινε στο τέλος της βραδιάς καθ'ότι με περίμεναν δύο ζουζούνια στο σπίτι.

Τι αποκόμισα από αυτή τη διήμερη εκδήλωση. Εκτός από τις χρήσιμες συμβουλές που έμαθα και την έμπνευση που πήρα πακέτο γνώρισα από κοντά (επιτέλους) πολλές φίλες που μιλούσα διαδικτυακά κι έκανα πολλές αξιόλογες καινούριες φίλες που ελπίζω να συνεχίσουμε να μιλάμε και να ξαναβρεθούμε στο μέλλον σε μία ανάλογη εκδήλωση ή απλά για ένα καφέ.

Ελπίζω κι εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια μάθησης και συνάντησης των μπλόγκερς με τέτοιες αξιέπαινες ενέργειες. Ξέχασα δε να σας πω το χιτ της ημέρας ήταν τα cupcakes σε 5 διαφορετικές γεύσεις που έκαναν πάταγο και δεν έμεινε ψιχουλάκι. Καθ'ότι γλυκατζού έφαγα (μόνο) δύο γιατί κάνω και διατροφή (λέμε τώρα).

Ραντεβού λοιπόν του χρόνου στις Ψηφιακές Γειτονιές!

Κι εδώ ένα στιγμιότυπο της ημέρας με κάποιες από τις καινούριες μπλογκοφίλες παίζοντας στο photobooth!

post signature

17 comments:

  1. να περνας παντα ομορφα ευχομαι φιλη μου!
    καλη εβδομαδα! φιλακια πολλα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Κική μου! Καλή εβδομάδα να έχεις! Φιλάκια!

      Delete
  2. Τι ωραια που περασατε και ποσα χρησιμα πραγματα μαθατε... πολυ ομορφη ιδεα! Καλη εβδομαδα Μαρακι

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ήταν όντως υπέροχα και μάθαμε και αρκετά! Καλή εβδομάδα! Φιλάκια!

      Delete
  3. Χαράς το κουράγιο σου Μαράκι! Έχω φάει συνέδρια και επιχειρηματικά workshops στην μάπα λόγω προηγούμενης εργασίας και πλέον ούτε ζωγραφιστά δεν θέλω να τα βλέπω! Όπως και να έχει, φαίνεται πως εσύ το απόλαυσες κι αυτό έχει σημασία! Καλημέρα & καλή εβδομάδα :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι αλλά αυτό ήταν διαφορετικό!!! Το χάρηκα πολύ είναι η αλήθεια! Καλή εβδομάδα να έχεις! Φιλάκια!

      Delete
  4. Μαράκι μου, χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα!
    Μπορεί ομιλίες να μην κατάφερα να ακούσω, αλλά γνώρισα φατσάκια σαν κι εσένα, οπότε έστω κι αν ήταν για λίγο, άξιζε τον κόπο!!!
    Ραντεβού του χρόνου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μάρθα μου κι εγώ χάρηκα πολύ πολύ που γνώρισα εσένα και την μικρή σου πριγκίπισσα! Και δε θα περιμένουμε μέχρι του χρόνου!!! Φιλάκια!!!

      Delete
  5. Μαράκι είμασταν κι εμείς εκεί αλλά πολύ λυπάμε που δεν συναντηθήκαμε ή ακόμα κι αν έγινε δεν συνειδητοποίησα ότι είσαι εσύ (να συνδυάσω blog και πρόσωπο). Ελπίζω στις επόμενες ψηφιακές γειτονιές να είμαστε εκεί και πιο οργανωμένες ώστε έστω και με μια κονκάρδα με το blog μας να μπορούμε πιο εύκολα να εντοπισουμε τους ψηφιακούς μας φίλους. Όντως ήταν μια όμορφη συνάντηση bloggers και πολύ ενδιαφέροντα θέματα και πρόσωπα (α... και cupcakes!!!). Πολλά φιλιά. Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ήσασταν εκεί??? Σίγουρα δε μιλήσαμε γτ ρωτούσα όλες τις κοπέλες από ποιο μπλογκ είναι μήπως είναι γνωστή! Κρίμα μωρέ! Του χρόνου σίγουρα πιο οργανωμένες αχαχα!!! Φιλάκια! Καλή εβδομάδα!

      Delete
  6. Περάσαμε υπέροχα, εύχομαι να τα ξανά πούμε όλες μαζί έστω κ για καφέ!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι ήταν υπέροχα!!! Το καφενέ ετοιμάζεται ήδη! Σόνια μου χάρηκα πολύ που σε γνώρισα! Φιλάκια!

      Delete
  7. Χαίρομαι που πέρασες τόσο όμορφα και γνώρισες και άλλες bloggers, και φυσικά έμαθες και καινούρια πράγματα!!!
    Ελπίζω του χρόνου να μπορέσω να έρθω κι εγώ!!
    Καλή βδομάδα
    Φιλιά
    Νεφέλη

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω κι από κοντά Στέλλα! Ήταν καταπληκτικά! Φιλάκια!

      Delete
  8. Καλή εβδομάδα να έχεις και να περνάς πάντα έτσι όμορφα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ!!! Καλή εβδομάδα!

      Delete
  9. πόσο θα ήθελα να συμμετέχω σε κάτι τέτοιο!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips