Wednesday, September 24, 2014

Fall activities-Φθινοπωρινές δραστηριότητες

The fall is officially here as yesterday the autumnal equinox took place. The weather is still warm but it won't be long to prepare for the winter. The leaves will turn red andyellow and fall, the winds will come and the fall rains will be more often. Autumn has its sweetness even though that means that the day will be smaller or that cold is coming.

Μπήκε κι επίσημα το φθινόπωρο χτες αφού είχαμε την φθινοπωρινή ισημερία. Ο καιρός ακόμα είναι σχετικά ζεστός αλλά σε λίγο θ'αρχίσει να προετοιμάζεται για τον χειμώνα. Τα φύλλα θα κιτρινίσουν και θα πέσουν, τα αεράκια θα αυξηθούν κι οι φθινοπωρινές βροχές θα είναι συχνότερες. Έχει την γλύκα του το φθινόπωρο κι ας σημαίνει αυτό ότι μικραίνει η μέρα, ότι αρχίζει το κρύο.

via Weather
Go for a walk at the woods and play with the fallen leaves. Make some fall crafts with the leaves. Prepare an apple pie and drink warm apple cider. Watch the rain and count the lightnings. Autumn has nothing to be jealous in activities from the other seasons.

Πηγαίνετε βόλτα στο δάσος και παίξτε με τα πεσμένα φύλλα, φτιάξτε φθινοπωρινές κατασκευές με τα φύλλα. Ετοιμάστε μηλόπιτα και πιείτε ζεστό μηλίτη. Παρακολουθήστε την βροχή και μετρήστε τις αστραπές. Το φθινόπωρο δεν έχει να στερηθεί σε τίποτα από δραστηριότητες σε σχέση με τις άλλες εποχές.

You can print the list here Fall activities

Μπορείτε να εκτυπώσετε την λίστα εδώ Φθινοπωρινές Δραστηριότητες

post signature

8 comments:

  1. Μαιρούλα μου, δεν μπορώ καν να δώ το αρχείο..
    Βγάζει το παρακάτω μήνυμα..
    "Λυπούμαστε, δεν μπορείτε να προβάλετε ή να κάνετε λήψη του αρχείου αυτήν τη στιγμή.

    Αυτό το αρχείο έχει προβληθεί ή ληφθεί πρόσφατα από υπερβολικά πολλούς χρήστες. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το αρχείο αργότερα. Αν το αρχείο που προσπαθείτε να ανοίξετε είναι ιδιαίτερα μεγάλο ή χρησιμοποιείται από κοινού με πολλά άτομα, ενδέχεται να χρειαστούν έως και 24 ώρες για την προβολή ή τη λήψη του αρχείου. Αν εξακολουθείτε να μην έχετε πρόσβαση στο αρχείο μετά από 24 ώρες, επικοινωνήστε με τον διαχειριστή τομέα σας."

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλημέρα Μάρθα! Μήπως είχε κάποιο θέμα το αρχείο εκείνη τη στιγμή γιατί τώρα που δοκίμασα να τ'ανοίξω και τα δύο αρχεία μου άνοιξαν κανονικά σε pdf.

      Delete
    2. χμμμμ.. τότε μάλλον έχω εγώ κάποιο πρόβλημα γιατί εξακολουθεί να μου το εμφανίζει.... θα το δοκιμάσω και απο το σπίτι.

      Delete
  2. Όχι μόνο δεν έχει τίποτα να στερηθεί αλλά είναι και μία από τις ομορφότερες εποχές του χρόνου!
    Καλό Φθινόπωρο Μαράκι :*

    ReplyDelete
  3. το αγαπω το φθινόπωρο!!!! αν ηταν να καταργηθει μαι εποχη θα διαλεγα καλοκαιρι για να ειναι περισσοτερο το φθινόπωρο!!

    ReplyDelete
  4. Σιγά που δε θα απαντούσε το ασυλο λεμε!!!χαχαχαχα

    Μαρακι είμαι ακόμα σε καλοκαιρινη διάθεση, αλλά όταν με το καλό επιστρέψουμε Αθήνα θα πρεπει έτσι κ αλλιως να παραδεχτώ οτι το φθινοπωρο έφτασε! Η ανάρτηση σου είναι μια καλη ευκαιρία να το πάρω απόφαση!!!χαχαχαχα

    ReplyDelete
  5. Κάθε εποχή έχει τις ομορφιές της!!! Νομίζω ότι θα ήταν πολύ βαρετό να είχαμε συνέχεια την ίδια εποχή!!!
    Καλό βράδυ!!
    Φιλάκια!!!

    ReplyDelete
  6. Καλώς μας ηρθε λοιπόν και όντως είναι μια καλή ευκαιρία να βολτάρουμε, να καψουμε και κανενα γραμμαριο!
    Καλό μας ξημέρωμα :)
    Φιλιά

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips