Sunday, November 24, 2013

Top5 Favorites/Greek actors-Αγαπημένα Τοπ5/Έλληνες ηθοποιοί

While we are preparing for Christmas, getting ideas from everywhere and trying to make as much as we can because it's fun, the top5 is continued. A little break from christmas crafting. And a little company with this really bad weather. Snuggling in the couch with a warm blanket on my feet drinking hot chocolate.

Today's top5 is about greek actors. Ok it was really hard to distinguish 5 of them as there are many great actors. Not to mention and many handsomes. So my favorite greek actors are:

1) Dionisis Papagiannopoulos
2) Kwstas Voutsas
3) Alekos Alexandrakis
4) Marios Fragkoulis
5) Spiros Kapoutzidis


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ενώ προετοιμαζόμαστε για τα Χριστούγεννα, παίρνουμε ιδέες από δω κι από κει και προσπαθούμε να κάνουμε όσα περισσότερα μπορούμε γιατί έχει πλάκα, τα αγαπημένα τοπ5 συνεχίζονται. Ένα μικρό διάλλειμμα από τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες. Και λίγη συντροφιά μ'αυτόν τον απαίσιο καιρό. Χουχουλιάζοντας στον καναπέ με μία ζεστή κουβέρτα στα πόδια και πίνοντας ζεστή σοκολάτα.

Το σημερινό τοπ5 έχει σχέση με τους Έλληνες ηθοποιούς. Να πω την αλήθεια δυσκολεύτηκα αρκετά να ξεχωρίσω 5 από αυτούς καθώς υπάρχουν πολλοί θαυμάσιοι ηθοποιοί. Και όμορφοι! Έτσι λοιπόν οι αγαπημένοι μου Έλληνες ηθοποιοί είναι:



1) Διονύσης Παπαγιαννόπουλος

Εντάξει τι να λέμε! Θεός ο τύπος! Οι ατάκες του όλες μία προς μία. Τον λατρεύω αυτόν τον άνθρωπο γιατί είναι απίστευτα αστείος.


Κλασική ατάκα: Δεν την χούφτωσες! Θα το μετανιώσεις! Χούφτωσ'την χούφτωσ'την!


2) Κώστας Βουτσάς

Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα? Η συγκεκριμένη ατάκα έχει γράψει ιστορία και πολλοί επίδοξοι καμακόβιοι την χρησιμοποίησαν για να κάνουν το "κονέ" τους.


Και φυσικά...Μαμά κιοφτέδες να με κάνεις!


3) Αλέκος Αλεξανδράκης

Τον θεωρώ πολύ σοβαρό ηθοποιό αν κι έχει παίξει σε πολλές κωμωδίες που έχουν ξεχωρίσει όπως Δεσποινίς Διευθυντής που είναι αγαπημένη! Αλλά αυτό το ύφος του μου βγάζει μια σοβαροφάνεια κι ας λέει το πιο αστείο πράγμα εκείνη τη στιγμή.



Έχει παίξει όμως και σε πολλές αξιόλογες δραματικές ταινίες ξεδιπλώνοντας όλο το υποκριτικό του ταλέντο.


4) Αντώνης Φραγκάκης

Εντάξει δεν ανήκει στον παλιό κινηματογράφο, εντάξει δεν συγκρίνεται με τους παραπάνω αλλάααα τον λατρεύω! Μ'αρέσει το στυλάκι του, μ'αρέσει η ηθοποιία του, μ'αρέσει η γοητεία του (καλά αυτή ίσως λιγάκι παραπάνω από τα υπόλοιπα).


Αχ λατρεμένος Αντώνης. Και τον έχω δει κι από κοντά κι είναι ακριβώς όπως τον δείχνει η τηλεόραση. Εξίσου γοητευτικός.


5) Σπύρος Καπουτζίδης

Κι ο Καπουτζίδης είναι από τους νεότερους ηθοποιούς αλλά πραγματικά πιστεύω ότι έχει απίστευτο ταλένο και σαν σεναριογράφος και σαν ηθοποιός και σαν παρουσιαστής. Δεν έχει παίξει και σε πολλά αλλά τον έχω αγαπήσει.


Λατρεύω Χοσέ!!! Όσες φορές και να το δω δε το βαριέμαι!

Καλή εβδομάδα φίλες μου!!!

post signature

10 comments:

  1. οι παλιοι ειναι απλα old time classic! επαιζαν βεβαια κ σε φοβερα εργα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι όντως είναι ασυναγώνιστοι!

      Delete
  2. Α, πολύ καλή 5άδα! Αλλά αδυναμία στον Διονύση Παπαγιαννόπουλο & Λάμπρο Κωνσταντάρα!
    Καλή εβδομάδα Μαρία μου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Παπαγιαννόπουλος rocks!Καλή εβδομάδα!

      Delete
  3. Αγαπώ Διονύση Παπαγιαννόπουλο και Αλέκο Αλεξανδράκη!!!!!
    Οι 2 αγαπημένοι μου ηθοποιοί!!!

    ReplyDelete
  4. Καλημέρα Μαρία!
    Νομίζω πως πραγματικά το χιούμορ, η ατάκες, το ήθος και η υποκριτική των παλιών ηθοποιών δεν μπορούν να συγκριθούν με κανέναν, οπότε είναι άδικο να μπαίνουν δίπλα τους οι νεότεροι. Όσο καλοί και να είναι χάνονται...χαχα :-)
    Συμφωνώ και επαυξάνω με την πρώτη τριάδα!
    :-)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχ και το σκεφτόμουν να κάνω δύο διαφορετικά τοπ5 γιατί δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης με τους νέους.Κρίμα είναι κι αυτοί προσπαθούν!Συμφωνώ μαζί σου ότι χάνονται!

      Delete
  5. Λατρεύω τον Παπαγιαννόπουλο, είναι ο πρώτος ηθοποιός που είδα επί σκηνής σε ηλικία πέντε ετών! Του έχω μεγάλη αδυναμία! Όταν έδινα εξετάσεις για την δραματική το προηγούμενο βράδυ τον είδα στο όνειρο μου και αργότερα έτυχε να παίζω σε ένα έργο όπου επισκεφτήκαμε την ιδιαίτερη πατρίδα του για να δώσουμε μια παράσταση προς τιμήν του! Τον Καπουτζίδη Μαρία μου τον λένε Γιώργο. Πολλά φιλιά

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εχεις δικιο!!! Μπερδευτηκα με το Παρα5 που τον λεγανε Σπυρο! Σε ζηλευω που τον εχεις δει απο κοντα τον Παπαγιαννοπουλο!

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips