Even though I had never made in my life Pasta Flora, or to say it better Jam Pie, although I love to eata piece every now and then, it was easier to make than I thought! A sweet tart perfect for breakfast or brunch or in the evening with your coffee or tea along with your beloved ones.
Αν και δεν είχα ξαναφτιάξει ποτέ μου πάστα φλώρα, παρ' όλο που την τιμούσα δεόντως όπου έβρισκα, ήταν πολύ πιο εύκολη να γίνει απ' ότι περίμενα! Μία γλυκιά τάρτα τέλεια για πρωινό ή συνοδεία με τον απογευματινό σας καφέ παρέα με τα αγαπημένα σας άτομα.
This recipe I made was for fasting pie. Useful for the fasts when we miss something sweet. Be quite indulgent with me as it is the first time I made this dessert. The weave isn't the best as I miscalculated the dough. I used homemade peach jam and that made it even more delicious. Perfect for everyone and especially for little kids to avoid unnecessary preservatives and fat.
You will find the recipe here Pasta Flora
Η συγκεκριμένη συνταγή που ακολούθησα ήταν και νηστίσιμη! Χρήσιμη για τις νηστείες που μας λείπουν τα γλυκάκια. Να είστε λίγο επιεικείς μαζί μου ήταν η πρώτη φορά που έφτιαξα πάστα φλώρα!
Η "πλέξη" δεν είναι τόσο πυκνή γιατί δεν υπολόγισα σωστά την ζυμή χωρίς όμως να υστερεί σε γεύση. Η μαρμελάδα που χρησιμοποιήσα ήταν ροδάκινο και εννοείται σπιτική! Ότι πρέπει για να δίνουμε στα παιδάκια μας και για εμάς φυσικά ώστε να αποφεύγουμε οτιδήποτε με συντηρητικά και περισσότερα λιπαρά από αυτά που πρέπει να τρώμε!
Την συνταγή θα την βρείτε εδώ Πάστα Φλώρα
Αν και δεν είχα ξαναφτιάξει ποτέ μου πάστα φλώρα, παρ' όλο που την τιμούσα δεόντως όπου έβρισκα, ήταν πολύ πιο εύκολη να γίνει απ' ότι περίμενα! Μία γλυκιά τάρτα τέλεια για πρωινό ή συνοδεία με τον απογευματινό σας καφέ παρέα με τα αγαπημένα σας άτομα.
This recipe I made was for fasting pie. Useful for the fasts when we miss something sweet. Be quite indulgent with me as it is the first time I made this dessert. The weave isn't the best as I miscalculated the dough. I used homemade peach jam and that made it even more delicious. Perfect for everyone and especially for little kids to avoid unnecessary preservatives and fat.
You will find the recipe here Pasta Flora
Η συγκεκριμένη συνταγή που ακολούθησα ήταν και νηστίσιμη! Χρήσιμη για τις νηστείες που μας λείπουν τα γλυκάκια. Να είστε λίγο επιεικείς μαζί μου ήταν η πρώτη φορά που έφτιαξα πάστα φλώρα!
Η "πλέξη" δεν είναι τόσο πυκνή γιατί δεν υπολόγισα σωστά την ζυμή χωρίς όμως να υστερεί σε γεύση. Η μαρμελάδα που χρησιμοποιήσα ήταν ροδάκινο και εννοείται σπιτική! Ότι πρέπει για να δίνουμε στα παιδάκια μας και για εμάς φυσικά ώστε να αποφεύγουμε οτιδήποτε με συντηρητικά και περισσότερα λιπαρά από αυτά που πρέπει να τρώμε!
Την συνταγή θα την βρείτε εδώ Πάστα Φλώρα
No comments:
Post a Comment