Friday, February 20, 2015

It's Friday I'm in Love

The Carnival is about to end and their peak is Green Monday where we celebrate traditionally with the family around the table with seafood and other dishes according to Koulouma, as called the last day. This year the weather is tricky and as it seems it won't allow us to fly a kite but that doesn't bother us. Some cakes with kites to cheer us up until we find the suitable weather to play.

Οι Απόκριες φτάνουν στο τέλος τους και το αποκορύφωμα τους η Καθαρά Δευτέρα που θα στρώσουμε το παραδοσιακό τραπέζι με τα θαλασσινά κι όλα τα εδέσματα που επιβάλλουν τα Κούλουμα. Φέτος ο καιρός όμως δε θα μας κάνει το χατήρι απ'ότι φαίνεται για να πετάξουμε τον χαρταετό αλλά δε μας πτοεί. Μερικές τούρτες με χαρταετούς για να μας φτιάξει το κέφι μέχρι να βρούμε την κατάλληλη μέρα να τον πετάξουμε.



 Bumpsmitten
 
 
 
 Flickr



 Catchmyparty
 
 
 
 Hwtm
 
 
 
Karaspartyideas 
 
 
 
 Cakesdecor

 

 Iewow
 
 
 
 Cakecentral
 
 
 
Cakecentral 
 
 
post signature

8 comments:

  1. ομορφες ολες!
    καλο τριημερο καλη μου!

    ReplyDelete
  2. καταπληκτικα!!! την πρωτη θελω παρακαλω

    ReplyDelete
  3. Τι όμορφες? Λυπάσαι να τις κόψεις!! Καλή Σαρακοστή Μαρία μου..^^

    ReplyDelete
  4. Τέλειες !! Μου άρεσαν όλες! Φιλιά καλό τριήμερο Μαρία μου!

    ReplyDelete
  5. Λαχταριστες και γλυκες προτασεις σου Μαρακι!
    Καλό Σαββατοκύριακο, φιλιά!

    ReplyDelete
  6. Πόσο όμορφες, πόσο όμορφες!!! Τις κοιτάζω, τις ξανακοιτάζω αλλά δεν ξεχωρίζω καμία. Μου αρέσουν όλες. Καλή Σαρακοστή Μαρία μου!

    ReplyDelete
  7. όντως ο καιρός δεν θα μας αφήσει φέτος! Ωραίες οι τούρτες, τουλάχιστον να πάρουμε μια γεύση από το έθιμο του χαρταετού έστω και με αυτόν τον τρόπο!

    ReplyDelete
  8. υπέροχες τούρτες!!!! αφού με την κακοκαιρία δεν μας βλέπω να πετάμε χαρταετό, ας φάμε μια τέτοια θεματική τούρτα να μας φύγει ο καημός!!! χεχε...φιλάκια πολλά, καλή Καθαρή Δευτέρα!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips