Monday, November 2, 2015

Organizing shoes-Οργανώνοντας τα παπούτσια

A woman's best friend (besides diamonds) is shoes. You never have enough. The other day I was watching Mariah Carey's shoe closet and I thought I was looking to paradise. The room was pretty much as my bedroom but that didn't stop me from dreaming a closet like that. And here we come to house and how you should take advantage of every little space in order to live decently and organized.

Ο καλύτερος φίλος της γυναίκας (εκτός από τα διαμάντια) είναι τα παπούτσια. Ποτέ δεν έχεις αρκετά. Τις προάλλες χάζευα την ντουλάπα παπουτσιών της Mariah Carey και νόμιζα ότι κοιτούσα τον παράδεισο. Μπορεί όλο το δωμάτιο να ήταν όσο η κρεβατοκάμαρά μου αλλά αυτό δεν με απέτρεψε από το να ονειρεύομαι ένα τέτοιο δωμάτιο.Κι ερχόμαστε στο σπίτι και στο πως πρέπει να εκμεταλλεύεσαι έστω και τον παραμικρό χώρο για να ζεις αξιοπρεπώς κι οργανωμένα.


The last week was dedicated to transimission from the summer clothes to warmer clothes and the settling of the closets, aka the nightmare of any housewife. I gathered all my summer shoes and placed them in their boxes to keep them clean waiting for the spring to come. Unfortunately I don't have Mariah's shoe closet so the bottom of my closet will be my storage. The bad things in living in a small house. The good thing is that I don't have so much cleaning to do. So in every box I have sticked a photo of the pair of shoes that matches in order to keep track and not losing myself every time. All you have to do is take a picture, edit in your computer and print it.

Also that helps me when I want to wear a pair that haven't unstored yet. As you can see I have two clear boxes but that doesn't help me at all as I have to open them to see what's inside. They will be replaced too with regular boxes and photos which is much more convenient.

Αυτή η βδομάδα ήταν η μετάβαση από τα καλοκαιρινά στα χειμωνιάτικα και η τακτοποίηση στις ντουλάπες, κοινώς ο εφιάλτης κάθε νοικοκυράς. Μάζεψα και τα καλοκαιρινά παπούτσια και τα τακτοποίησα στα κουτιά τους για να μη σκονίζονται περιμένοντας την άνοιξη να έρθει. Δυστυχώς δεν έχω το δωμάτιο παπουτσιών της Mariah οπότε το κάτω μέρος της ντουλάπας μπορεί να τα φιλοξενήσει. Τα κακά του να ζεις σ'ένα σχετικά μικρό σπίτι. Τα καλά είναι ότι δεν έχεις πολύ καθαριότητα. Σε κάθε κουτί λοιπόν έχω βάλει φωτογραφία με το ζευγάρι παπουτσιών που αντιστοιχεί για να μη χάνομαι και μπερδεύομαι κάθε φορά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τραβήξεις φωτογραφία, να την επεξεργαστείς στον υπολογιστή και να την εκτυπώσεις.

Επίσης αυτό με βοηθάει όταν θέλω να φορέσω ένα ζευγάρι που δεν έχω έξω ακόμα. Όπως βλέπεις έχω και δύο κουτιά διαφανή αλλά πραγματικά δεν με βολεύουν γιατί πρέπει να τα ανοίξω για να δω τι έχω μέσα. Θα αντικατασταθούν κι αυτά όμως με κανονικά κουτιά και φωτογραφία που είναι πολύ πιο βολικά.


What is your way of storing outdated shoes?

Πως αποθηκεύετε τα δικά σας παπούτσια εκτός εποχής?

post signature

13 comments:

  1. Λάτρεψα το κόλπο με τη φωτογραφία! Πολύ πιο οργανωμένα έτσι.

    ReplyDelete
  2. Σε διαφανή κουτιά και πιάνουν μία ολόκληρη ντουλάπα γγγγκκκρρρρρ Περιέργως πάντως τα περισσότερα είναι του Γεώργιου χαχαχαχαχαχα

    ReplyDelete
  3. πραγματικα χρειαζεται οργανωση στα παπουτσια μας
    καλό μήνα και καλή εβδομάδα να έχουμε αγαπημένη μου φίλη.

    ReplyDelete
  4. Την είχα δεί κάπου αυτή την ιδέα, αλλά να σου πώ την αλήθεια μου βαριέμαι φρικτά να τα τραβήξω φωτογραφία και να τις κολλήσω πάνω στα κουτιά! Οπότε, απλώς ζητάω πάντα το κουτί τους από το κατάστημα που θα τα αγοράσω και απλώς θα τα αποθηκεύσω ώστε να βλέπω την ετικέτα!

    ReplyDelete
  5. αχ! επαισες μεγαλο θεμα και μεγαλο πονο!!!! θα τα ηθλεα σε μια ντουλαπα αλλα sex in the city! να τα βλεπω και να τα φοραω και να μην ξεχναω τι παπουτσια εχω...ω ναι! το εχω παθει κ αυτο.... να ξεχναω τι παπουτσια εχω.

    ReplyDelete
  6. Μωρέ μπράβο όρεξη!!! Πολύ καλή ιδέα!!


    Φιλιά,

    Βάσω η μαμά πρωτάρα

    ReplyDelete
  7. Ευτυχώς στο σπίτι μου είμαι τώρα έχει άπειρο αποθηκευτικό χώρο! Να σκεφτείς έχει 2 παπουτσοθήκες οπότε τα έχω χωρίσει ανά σεζόν! Ομολογώ όμως ότι ζήλεψα τα κουτιά σου με τις φωτογραφίες! Είναι λες και έχουν ξεπηδήσει από σελίδες περιοδικού!

    ReplyDelete
  8. Ωραία η ιδέα σου!
    Κι εγώ τα έχω σε κουτιά γιατί έτσι τα παπούτσια προστατεύονται καλύτερα, αλλά γράφω απέξω από κάθε κουτί με ευανάγνωστα, μεγάλα γράμματα τι είδους παπούτσια περιέχει (π.χ. μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες). Μέχρι στιγμής το σύστημα δουλεύει ρολόι!
    Φιλιά πολλά και καλό μήνα να έχεις!

    ReplyDelete
  9. Αχ Μαρια, μεγάλο το θέμα που εθιξες! Κι εγω όταν σκέφτομαι την αποθήκευση παπουτσιών ονειρευομαι αυτές τις ντουλαπες-δωματια που βλέπουμε σε σπίτια στο εξωτερικό και μετα ξυπναω! Πάντως κι εγω τα αποθηκευω με τα κουτιά τους αλλά χωρίς φωτο και μετά ψάχνω!!! Ωραια η ιδεα της φωτο! Φιλιααα

    ReplyDelete
  10. Χιχι και εγώ έτσι τα έχω με μικρότερες φωτος! Τρομερά έξυπνο!!

    ReplyDelete
  11. Πολύ καλή η ιδέα σου.Εγώ βάζω ετικέτες ,αλλα μάλλον θα τα φτιάξω σαν τα δικά σου.Φιλιά!

    ReplyDelete
  12. Πολυ μου αρεσε η ιδεα της φωτο. Θα το εφαρμοσω οπωσδηποτε!!!

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips